Sluoksniuotos tešlos pyragas su spanguolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sluoksniuotos tešlos pyragas su spanguolėmis

Aromatingas traškus sluoksniuotos tešlos pyragas su spanguolėmis bus puikus arbatos vakarėlio desertas. Švelni sluoksniuota tešla kartu su saldžiarūgštėmis spanguolėmis sukuria įdomią skonių ir tekstūrų pusiausvyrą. Norėdami pyragą pasaldinti, galite pabarstyti cukraus pudra. Rinkitės tankias ir tvirtas, sodrios raudonos spalvos spanguoles. Jei uogos minkštos ir susiraukšlėjusios, vadinasi, jos sugedo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragas su spanguolėmis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Pabarstykite stalą miltais, sudėkite ant jo sluoksniuotą tešlą ir plonai iškočiokite. Nupjaukite tešlos kraštus, kad suformuotumėte formai tinkamą apskritimą. Įdėkite tešlą į formą ir suformuokite apvadą.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su spanguolėmis Žingsnis 2
Paruoškite pyrago plutą. Dubenyje sumaišykite cukrų, krakmolą ir spanguoles. Gerai išmaišykite. Gautą mišinį perkelkite į tešlą. Gerai išlyginkite. Tešlos kraštus patepkite kiaušinio tryniu ir apibarstykite cukrumi. Pašaukite pyragą į orkaitę 25 minutėms. Tada išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos