Publikavimo data: 2024-09-17
Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu
Šis pyragas patiks saldumynų mėgėjams. Be to, kad jis neįprastas, skanus, saldus, su vaikystės skoniu dėl virinto sutirštinto pieno, jį taip pat labai lengva paruošti. Jį ruošiant nereikia vargti minkant tešlą. Produktų ir pastangų reikia minimaliai, tačiau rezultatas - nuostabus sluoksniuotas pyragas.
Žingsnis 1
Padėkite tešlą ant pergamento lakšto. Su ja nereikia nieko daryti - nei iškočioti, nei supjaustyti, nei pabarstyti miltais. Dėkite kepimo skardą į įkaitintą 180 °C temperatūros orkaitę, viršutinės ir apatinės dalies režimu 40 minučių. Aš kepiau visus 4 lakštus vienu metu ant 2 skardų, todėl kepimo laikas gali skirtis, jei kepsite kiekvieną skardą atskirai.
Žingsnis 2
Kol kepa torto plutelės, paruoškite kremą. Dubenyje sumaišykite saldintą sutirštintą pieną ir sviestą. Kad kremas būtų vientisesnis, maišydami naudokite mikserį arba trintuvą.
Žingsnis 3
Kai pyragėliai iškepa, išimkite juos iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti.
Žingsnis 4
Atvėsusius pyragaičius padalykite į sluoksnius, iš kiekvieno kvadrato turėtų susidaryti maždaug 3-4 gabaliukai. Nesijaudinkite, jei pyragai šiek tiek trupa ir plyšta, tai nieko tokio, nes trupiniai pravers pabarstyti gatavą pyragą, o suplėšytus kvadratėlius galima tvarkingai sudėti į pyrago vidurį.
Žingsnis 5
Sudėkite tortą, kiekvieną tešlos sluoksnį iki pat viršaus aptepdami kremu.
Žingsnis 6
Ant kreminio pyrago viršaus sudėkite trupinius, likusius nuo pyragaičių atskyrimo. Jei trupinių liko daug, likusiais trupiniais papuoškite torto šonus.
Žingsnis 7
Šokoladą įdėkite į maišelio kampą, užpilkite karštu vandeniu ir laikykite, kol šokoladas ištirps.
Žingsnis 8
Nupjaukite maišelio su šokoladu kampą ir ant torto nupieškite atsitiktinius raštus.
Kategorijos