Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu

Šis pyragas patiks saldumynų mėgėjams. Be to, kad jis neįprastas, skanus, saldus, su vaikystės skoniu dėl virinto sutirštinto pieno, jį taip pat labai lengva paruošti. Jį ruošiant nereikia vargti minkant tešlą. Produktų ir pastangų reikia minimaliai, tačiau rezultatas - nuostabus sluoksniuotas pyragas.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 1
Padėkite tešlą ant pergamento lakšto. Su ja nereikia nieko daryti - nei iškočioti, nei supjaustyti, nei pabarstyti miltais. Dėkite kepimo skardą į įkaitintą 180 °C temperatūros orkaitę, viršutinės ir apatinės dalies režimu 40 minučių. Aš kepiau visus 4 lakštus vienu metu ant 2 skardų, todėl kepimo laikas gali skirtis, jei kepsite kiekvieną skardą atskirai.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 2
Kol kepa torto plutelės, paruoškite kremą. Dubenyje sumaišykite saldintą sutirštintą pieną ir sviestą. Kad kremas būtų vientisesnis, maišydami naudokite mikserį arba trintuvą.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 3
Kai pyragėliai iškepa, išimkite juos iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti.

Žingsnis 4

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 4
Atvėsusius pyragaičius padalykite į sluoksnius, iš kiekvieno kvadrato turėtų susidaryti maždaug 3-4 gabaliukai. Nesijaudinkite, jei pyragai šiek tiek trupa ir plyšta, tai nieko tokio, nes trupiniai pravers pabarstyti gatavą pyragą, o suplėšytus kvadratėlius galima tvarkingai sudėti į pyrago vidurį.

Žingsnis 5

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 5
Sudėkite tortą, kiekvieną tešlos sluoksnį iki pat viršaus aptepdami kremu.

Žingsnis 6

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 6
Ant kreminio pyrago viršaus sudėkite trupinius, likusius nuo pyragaičių atskyrimo. Jei trupinių liko daug, likusiais trupiniais papuoškite torto šonus.

Žingsnis 7

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 7
Šokoladą įdėkite į maišelio kampą, užpilkite karštu vandeniu ir laikykite, kol šokoladas ištirps.

Žingsnis 8

Sluoksniuotos tešlos pyragas su virinto sutirštinto pieno kremu ir sviestiniu kremu Žingsnis 8
Nupjaukite maišelio su šokoladu kampą ir ant torto nupieškite atsitiktinius raštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos