Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovan pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovan

Lengvai paruošiama sluoksniuotos tešlos tartaletė "volavane" padeda sukurti įvairių užkandžių įvairiomis progomis. Iš volavano galima gaminti šaltus ir karštus užkandžius, maistingus ir lengvus, saldžius ir pikantiškus. Pikantišką užkandį galite gauti, jei kaip įdarą naudosite raudonuosius ikrus. Jam nereikia jokių papildomų ingredientų, tačiau sviestas arba varškė gali paryškinti jo skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
374 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovan Žingsnis 1
Paruoškite tešlą vol-au-vents. Iškočiokite 4-5 mm storio tešlą. Padarykite lyginį skaičių 10 cm ilgio kvadratėlių. Pusės jų centrą išpjaukite stikline. Visus gabalėlius ištepkite sviestu ir ant viršaus uždėkite apskritimus be centro. Išdėliokite gabalėlius ant kepimo skardos ir 15 minučių pašaukite į vidurinę orkaitės dalį.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovan Žingsnis 2
Paruoškite orlaides. Leiskite atvėsti, tada vidų patepkite sviesto sluoksniu ir įdarykite raudonaisiais ikrais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos