Publikavimo data: 2024-06-23
Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovan
Lengvai paruošiama sluoksniuotos tešlos tartaletė "volavane" padeda sukurti įvairių užkandžių įvairiomis progomis. Iš volavano galima gaminti šaltus ir karštus užkandžius, maistingus ir lengvus, saldžius ir pikantiškus. Pikantišką užkandį galite gauti, jei kaip įdarą naudosite raudonuosius ikrus. Jam nereikia jokių papildomų ingredientų, tačiau sviestas arba varškė gali paryškinti jo skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą vol-au-vents. Iškočiokite 4-5 mm storio tešlą. Padarykite lyginį skaičių 10 cm ilgio kvadratėlių. Pusės jų centrą išpjaukite stikline. Visus gabalėlius ištepkite sviestu ir ant viršaus uždėkite apskritimus be centro. Išdėliokite gabalėlius ant kepimo skardos ir 15 minučių pašaukite į vidurinę orkaitės dalį.
Žingsnis 2
Paruoškite orlaides. Leiskite atvėsti, tada vidų patepkite sviesto sluoksniu ir įdarykite raudonaisiais ikrais.
Kategorijos