Sluoksniuotos tešlos sausainiai su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su varške

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su varške yra desertas, kuris puikiai tinka ir šventiniam stalui, ir šeimos pusryčiams. Jį lengva paruošti dėl paprastų ingredientų. Net pradedantis virėjas gali susidoroti su paruošimu. Sausainiai patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su varške Žingsnis 1
Paimkite didelį dubenį ir sudėkite į jį varškę, tada supilkite cukraus pudrą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su varške Žingsnis 2
Tešlą atšildykite, tada iškočiokite kočėlu ir supjaustykite kvadratėliais. Į kvadrato vidurį dėkite įdarą ir suspauskite kampus.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su varške Žingsnis 3
Gautus sausainius aptepkite kiaušinio tryniu, tada dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos