Sluoksniuotos tešlos štrudelis be mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Sluoksniuotos tešlos štrudelis be mielinės tešlos

Strudelis su obuoliais iš sluoksniuotos tešlos be mielių - tai aromatingas naminis pyragas, kurį lengva paruošti per trumpą laiką. Žingsnis po žingsnio pateikiamas štrudelio iš sluoksniuotos tešlos be mielinės tešlos receptas, kurį sudaro produktų paruošimas, pyrago formavimas ir kepimas orkaitėje. Geriau imti žalius obuolius, jie duoda mažiau sulčių. Į įdarą dažnai dedama riešutų. Jie gali būti bet kokios rūšies. Paruoštą pyragą prieš patiekiant reikia šiek tiek atvėsinti ir apibarstyti cukraus pudra.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos štrudelis be mielinės tešlos Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolius, cukrų, vanilę ir cinamoną, maišydami kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos štrudelis be mielinės tešlos Žingsnis 2
Suformuokite štrudelį. Pabarstykite stalą miltais. Iškočiokite 0,5 cm storio tešlą. Riešutus sumaišykite su džiūvėsėliais. Mišiniu tolygiai apibarstykite tešlą ir ant viršaus sudėkite obuolių įdarą. Suvyniokite į tvirtą ritinį. Viršų aptepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos štrudelis be mielinės tešlos Žingsnis 3
Iškepkite štrudelį. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Atsargiai perkelkite tešlą ant kepimo skardos. Kepkite 30-40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Paruoštą štrudelį atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos