Sluoksniuotos tešlos štrudelis su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sluoksniuotos tešlos štrudelis su obuoliais

Labai skanus sluoksniuotos tešlos štrudelis su obuoliais. Paruošiamas labai paprastai ir greitai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos štrudelis su obuoliais Žingsnis 1
Iškočiokite tešlą, patepkite ją ištirpintu sviestu, pabarstykite cinamonu.

Žingsnis 2

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite obuolius, sumaišykite su riešutais ir uždėkite ant tešlos vieno krašto.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos štrudelis su obuoliais Žingsnis 3
Susukite į ritinį ir 30 minučių pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

Žingsnis 4

Išimkite štrudelį iš orkaitės, leiskite jam šiek tiek atvėsti ir pabarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos