Publikavimo data: 2024-06-23
Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai
Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovane" yra puikus užkandis švediško stalo stalui. Jį lengva paruošti, o įdarą galima pasirinkti pagal savo pageidavimus ir svečių skonį. Šiam užkandžiui reikės šaldytos tešlos ruošinio, iš kurio reikia iškepti nedidelius tartaletinius paplotėlius, į kuriuos įdedate įvairių įdarų. Pagal šį receptą į vol-au-vents siūloma dėti raudonųjų ikrų, raudonos žuvies, vištienos, krevečių arba silkės.
Žingsnis 1
Iškepkite vol-au-vents. Iš tešlos stikline išpjaukite apskritimus. Iš 2/3 apskritimų išpjaukite mažesnius apskritimus. Centrus atidėkite į šalį, o žiedus palikite. Ant kiekvieno iš sveikų apskritimų uždėkite po 2 žiedus ir užklijuokite juos kiaušinio tryniu. Dėkite vol-au-vents ant kepimo skardos ir kepkite 25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Arbatiniu šaukšteliu įspauskite vol-au-vents centrą ir į skylutę įdėkite 1 arbatinį šaukštelį varškės.
Kategorijos