Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai

Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovane" yra puikus užkandis švediško stalo stalui. Jį lengva paruošti, o įdarą galima pasirinkti pagal savo pageidavimus ir svečių skonį. Šiam užkandžiui reikės šaldytos tešlos ruošinio, iš kurio reikia iškepti nedidelius tartaletinius paplotėlius, į kuriuos įdedate įvairių įdarų. Pagal šį receptą į vol-au-vents siūloma dėti raudonųjų ikrų, raudonos žuvies, vištienos, krevečių arba silkės.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai Žingsnis 1
Iškepkite vol-au-vents. Iš tešlos stikline išpjaukite apskritimus. Iš 2/3 apskritimų išpjaukite mažesnius apskritimus. Centrus atidėkite į šalį, o žiedus palikite. Ant kiekvieno iš sveikų apskritimų uždėkite po 2 žiedus ir užklijuokite juos kiaušinio tryniu. Dėkite vol-au-vents ant kepimo skardos ir kepkite 25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Arbatiniu šaukšteliu įspauskite vol-au-vents centrą ir į skylutę įdėkite 1 arbatinį šaukštelį varškės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos