Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai

Sluoksniuotos tešlos pyragas "Volovane" yra puikus užkandis švediško stalo stalui. Jį lengva paruošti, o įdarą galima pasirinkti pagal savo pageidavimus ir svečių skonį. Šiam užkandžiui reikės šaldytos tešlos ruošinio, iš kurio reikia iškepti nedidelius tartaletinius paplotėlius, į kuriuos įdedate įvairių įdarų. Pagal šį receptą į vol-au-vents siūloma dėti raudonųjų ikrų, raudonos žuvies, vištienos, krevečių arba silkės.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai Žingsnis 1
Iškepkite vol-au-vents. Iš tešlos stikline išpjaukite apskritimus. Iš 2/3 apskritimų išpjaukite mažesnius apskritimus. Centrus atidėkite į šalį, o žiedus palikite. Ant kiekvieno iš sveikų apskritimų uždėkite po 2 žiedus ir užklijuokite juos kiaušinio tryniu. Dėkite vol-au-vents ant kepimo skardos ir kepkite 25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos volovanes receptai Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Arbatiniu šaukšteliu įspauskite vol-au-vents centrą ir į skylutę įdėkite 1 arbatinį šaukštelį varškės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., agurkų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, Naujųjų metų užkandžiai, jaučiai, receptų knyga, kiaušinių tešla

Kategorijos