Publikavimo data: 2024-09-17
Sluoksniuotų salotų pyragas
Sluoksniuotas salotų pyragas su rūkyta vištienos krūtinėle ir žaliaisiais obuoliais - dievo dovana neįprastų maisto derinių mėgėjams. Ryški obuolių rūgštelė su rūkyta vištienos krūtinėle, minkštu sūriu ir svogūnais suteikia galimybę pajusti visą gastronominę skonių paletę. Patiekalo privalumus galite pabrėžti papildomai įdėdami graikinių riešutų. Sluoksniams sutepti paprastai naudojamas majonezas, mažiau kaloringas variantas - graikiškas jogurtas.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Rūkytą vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais kubeliais. Sutarkuokite obuolį, sūrį ir kiaušinius, akučių dydį pasirinkite pagal savo skonio pageidavimus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Kiekvieną produktų sluoksnį patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Pirmiausia - rūkyta vištienos krūtinėlė, po to svogūnai, tada sūrio drožlės. Salotų formavimą užbaigkite kiaušinių ir obuolių sluoksniais.
Kategorijos