Sluoksniuotų salotų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Sluoksniuotų salotų pyragas

Sluoksniuotas salotų pyragas su rūkyta vištienos krūtinėle ir žaliaisiais obuoliais - dievo dovana neįprastų maisto derinių mėgėjams. Ryški obuolių rūgštelė su rūkyta vištienos krūtinėle, minkštu sūriu ir svogūnais suteikia galimybę pajusti visą gastronominę skonių paletę. Patiekalo privalumus galite pabrėžti papildomai įdėdami graikinių riešutų. Sluoksniams sutepti paprastai naudojamas majonezas, mažiau kaloringas variantas - graikiškas jogurtas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotų salotų pyragas Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Rūkytą vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais kubeliais. Sutarkuokite obuolį, sūrį ir kiaušinius, akučių dydį pasirinkite pagal savo skonio pageidavimus.

Žingsnis 2

Sluoksniuotų salotų pyragas Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Kiekvieną produktų sluoksnį patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Pirmiausia - rūkyta vištienos krūtinėlė, po to svogūnai, tada sūrio drožlės. Salotų formavimą užbaigkite kiaušinių ir obuolių sluoksniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos