Smaragdinių mangoldų užkandis su lašiša ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Smaragdinių mangoldų užkandis su lašiša ir ryžiais

Burokėlių užkandis su ryžiais ir lašiša suši pavidalu atrodo labai sodrus ir gražus. Vietoj nori lapų naudojami mangoldai - lapiniai burokėliai. Tiek viduje, tiek išorėje jį sudaro maisto produktai, kuriuose gausu mineralų, antioksidantų ir sveikųjų riebalų. Jį gali paruošti net nepatyrę virėjai, tačiau rezultatas pranoks visus lūkesčius. Beje, mangoldai, arba lapiniai burokėliai, turi daug vitamino K, A ir E, svarbių mineralinių medžiagų. Dėl jo vaikai labai gerai auga.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Smaragdinių mangoldų užkandis su lašiša ir ryžiais Žingsnis 1
Supjaustykite lašišą labai plonais griežinėliais. Kiekvieną žuvies griežinėlį iš vienos pusės patepkite wasabi padažu.

Žingsnis 2

Smaragdinių mangoldų užkandis su lašiša ir ryžiais Žingsnis 2
Ant kiekvieno burokėlio lapo dėkite ryžių, o ant viršaus - lašišos griežinėlių. Suvyniokite juos kaip suši.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos