Publikavimo data: 2024-05-26
Smaragdinių mangoldų užkandis su lašiša ir ryžiais
Burokėlių užkandis su ryžiais ir lašiša suši pavidalu atrodo labai sodrus ir gražus. Vietoj nori lapų naudojami mangoldai - lapiniai burokėliai. Tiek viduje, tiek išorėje jį sudaro maisto produktai, kuriuose gausu mineralų, antioksidantų ir sveikųjų riebalų. Jį gali paruošti net nepatyrę virėjai, tačiau rezultatas pranoks visus lūkesčius. Beje, mangoldai, arba lapiniai burokėliai, turi daug vitamino K, A ir E, svarbių mineralinių medžiagų. Dėl jo vaikai labai gerai auga.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašišą labai plonais griežinėliais. Kiekvieną žuvies griežinėlį iš vienos pusės patepkite wasabi padažu.
Žingsnis 2
Ant kiekvieno burokėlio lapo dėkite ryžių, o ant viršaus - lašišos griežinėlių. Suvyniokite juos kaip suši.
Kategorijos