Publikavimo data: 2025-08-19
Smėlio imbieriniai sausainiai
Tokie sausainiai tinka ir įprastam bei greitam užkandžiui, ir kaip desertas gamtoje ar darbe. Galite gaminti sausainius su įdaru. Pripildyti bet kokiu įdaru, jie gaunasi ne tik gražūs, bet ir labai skanūs bei sotūs. Paruošti saldų užkandį lengva ir greita. Toks užkandis ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir kvapnus. Desertą galima patiekti ne tik vakarienei, bet ir bet kokiai šventei.
Žingsnis 1
Nuplaukite imbiero šaknį, nulupkite odelę ir smulkiai sutarkuokite. Suberkite cukraus pudrą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Persijokite miltus per smulkų sietelį ir, vis dar minkydami, palaipsniui įmaišykite į visą masę. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant stalo, pabarstykite miltais ir iškočiokite. Kad kočėlas nepriliptų prie tešlos, pabarstykite jį miltais. Jei neturite kočėlo, tešlą iškočiokite stikliniu buteliu.
Žingsnis 4
Konditerine formele arba peiliu išpjaukite būsimų sausainių formas. Jos gali būti skirtingos, viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Dėkite formas ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu.
Žingsnis 5
Pašaukite kepimo skardą į 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 20 minučių, kol bus paruošta. Kai sausainiai taps auksinės spalvos, išimkite juos, apibarstykite cukraus pudra ir leiskite atvėsti.
Kategorijos