Publikavimo data: 2024-05-12
Smėlio sausainiai su šokoladu
Žingsnis 1
Cukraus pudrą ir kambario temperatūros sviestą plakite mikseriu iki lengvos kreminės masės. Suberkite vanilinį cukrų.
Žingsnis 2
Į sviestą suberkite persijotus miltus, atsargiai išmaišykite mentele arba nedideliu mikserio greičiu.
Žingsnis 3
Į tešlą įmaišykite šokoladą ir mentele išmaišykite.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą per pusę, kiekvieną dalį susukite į dešrelę, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 5
Kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Žingsnis 6
Supjaustykite tešlą iki 8 mm storio apskritimais ir sudėkite į kepimo skardas. Kepkite sausainius iš vienos pusės 7 minutes, iš kitos pusės - 5-8 minutes. Sausainiai turėtų šiek tiek sukietėti, bet vis dar būti šviesios spalvos.
Žingsnis 7
Atvėsinkite sausainius ant padėklo, perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 8
Dekoravimui skirtą šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Vieną atvėsusių sausainių pusę panardinkite į ištirpintą šokoladą ir padėkite ant grotelių, kol šokoladas sustings.
Kategorijos