Publikavimo data: 2024-03-25
Smulkintuvas
Klasikinį croûchon lengva paruošti. Svarbiausia laikytis veiksmų sekos. Krušonas yra vėsus alkoholinis gėrimas. Jis gali būti ir stiprus, ir silpno alkoholio. Tačiau paprastai krušonui skirtas vynas yra lengvas, o uogos naudojamos sveikos ir šviežios. Vaisių ir uogų skoniai gėrime neturėtų trukdyti vienas kitam. Taigi persikai ir braškės puikiai dera pagal skonį ir kvapą, o vyšnios yra neutralus komponentas bet kokiems deriniams. Kruchon receptas yra paprastas.
Žingsnis 1
Persikus perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliukus. Tada supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Išimkite braškes iš šaldytuvo. Supilkite jas ir sultis į indą, kuriame patiekite krešoną. Sudėkite vyšnias ir persikus. Supilkite vyną ir palikite šaldytuve kelioms valandoms, mažiausiai 1 valandai.
Žingsnis 3
Išimkite kremą iš šaldytuvo. Į indą su krešu įdėkite papuošimui atidėtas braškes. Supilkite šaltą šampaną. Paruoškite taures: įdėkite į jas kelis ledo kubelius ir supilkite krešoną.
Kategorijos