Smulkintuvas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Smulkintuvas

Klasikinį croûchon lengva paruošti. Svarbiausia laikytis veiksmų sekos. Krušonas yra vėsus alkoholinis gėrimas. Jis gali būti ir stiprus, ir silpno alkoholio. Tačiau paprastai krušonui skirtas vynas yra lengvas, o uogos naudojamos sveikos ir šviežios. Vaisių ir uogų skoniai gėrime neturėtų trukdyti vienas kitam. Taigi persikai ir braškės puikiai dera pagal skonį ir kvapą, o vyšnios yra neutralus komponentas bet kokiems deriniams. Kruchon receptas yra paprastas.
Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
65 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Braškės, maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Smulkintuvas Žingsnis 1
Persikus perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliukus. Tada supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Smulkintuvas Žingsnis 2
Išimkite braškes iš šaldytuvo. Supilkite jas ir sultis į indą, kuriame patiekite krešoną. Sudėkite vyšnias ir persikus. Supilkite vyną ir palikite šaldytuve kelioms valandoms, mažiausiai 1 valandai.

Žingsnis 3

Smulkintuvas Žingsnis 3
Išimkite kremą iš šaldytuvo. Į indą su krešu įdėkite papuošimui atidėtas braškes. Supilkite šaltą šampaną. Paruoškite taures: įdėkite į jas kelis ledo kubelius ir supilkite krešoną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos