Publikavimo data: 2025-08-20
Smulkmena su atogrąžų vaisiais
"Trifle" - tai gardus angliškas desertas, kuriam būdinga tai, kad jis gaminamas sluoksniais. Vienas iš pagrindinių ingredientų yra biskvitas, kuris papildomas uogomis, vaisiais, grietinėle ir net želė. Patiekalą lengva paruošti ir jis būna labai skanus. Trifle su tropiniais vaisiais yra vienas iš subtilaus deserto, kuriame vaisiai puikiai dera su maistingomis avietėmis ir plakta grietinėle, paruošimo variantų. Patiekalas patiekiamas su kiviais ir šokoladu, tačiau galite naudoti ir ką nors kita.
Žingsnis 1
Pradėkite pasiruošimą. Supjaustykite mangą, bananą ir kivį mažais kubeliais. Po to supjaustytus vaisius sudėkite į dubenį, suberkite avietes ir laimo žievelę ir atsargiai išmaišykite. Į atskirą indą supilkite grietinėlę, suberkite cukraus pudrą ir gerai išplakite iki standžių viršūnių. Paruoštą kremą šaukštu supilkite į vamzdelių maišelį.
Žingsnis 2
Paruoškite desertą. Į kiekvienos stiklinės dugną įpilkite šiek tiek grietinėlės. Tada įdėkite salotų porciją ir vėl užtepkite grietinėlės. Tada į kiekvieną stiklinę įdėkite po gabalėlį biskvito, pamirkykite jį sirupe ir įdėkite dar šiek tiek vaisių salotų. Pabaigoje desertą uždenkite dar vienu plaktos grietinėlės sluoksniu.
Kategorijos