Publikavimo data: 2024-06-09
"Snickers" pyragas su virintu sutirštintu pienu
Skanus pyragas, kuris tikrai labai panašus į populiarųjį "Snickers" batonėlį. Pyragas yra švelnus ir gana saldus. Desertą gana paprasta paruošti. Tortas "Snickers" puikiai tinka šventiniam stalui papuošti arba kaip staigmena gimtadienio proga. Paprastai toks tortas labai patinka vaikams. Biskvitui paruošti galite naudoti apvalią kepimo formą arba tą, kurią turite.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti biskvitą. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus plakite plaktuvu arba mikseriu iki putų, tada suberkite cukrų, kepimo miltelius ir išplakite iki vientisos masės. Sudėkite trynius ir dar kartą išplakite.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Gautą tešlą sudėkite į kepimo formą, prieš tai išklotą kepimo popieriumi, arba į silikoninę kepimo formą, patepdami ją augaliniu aliejumi. Įdėkite formą su tešla į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Toliau ruoškite kremą. Išplakite kondensuotą pieną kartu su sviestu.
Žingsnis 4
Jei žemės riešutai žali, paskrudinkite juos keptuvėje. Kepkite žemės riešutus, kol jie taps auksinės spalvos, nuolat energingai maišydami, kad nesudegtų.
Žingsnis 5
Krekerius sulaužykite į gabalėlius, vos ne į smulkius trupinius. Tai galite padaryti rankomis arba trintuvu ar kočėlu. Sumaišykite skrudintus riešutus, kondensuotą pieną, išplaktą su sviestu, krekerių trupinius, kad gautumėte vientisą masę. Kremas paruoštas.
Žingsnis 6
Paruoštą sausainį perpjaukite į 2 lygias dalis. Tepkite ½ kremo ant torto, tolygiai paskirstykite jį po paviršių ir uždenkite kita torto puse. Likusiu kremu aptepkite kitos pusės paviršių. Padėkite tortą į šaldytuvą.
Žingsnis 7
Toliau ruoškite glajų. Sumaišykite cukrų, kakavą ir pieną, pavirkite ant silpnos ugnies 10 minučių, tada sudėkite sviestą. Išmaišykite glajų iki vientisos masės. Paruoštą glajų užpilkite ant pyrago.
Kategorijos