"Snickers" pyrago riešutai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

"Snickers" pyrago riešutai

"Snickers" pyrago riešutai yra labai minkšti ir elastingi. Jis naudojamas kaip kremas pyragams įmirkyti. Karamelinė nuga tortui gaunama skani, kreminio skonio. Tai labai kaloringas ir maistingas produktas. Šiek tiek sūrus, primena šokolado plytelėje esančią karamelę. Saldumynų valgytojai mėgausis šiuo skanėstu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
377 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
44 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Snickers" pyrago riešutai Žingsnis 1
Paruoškite cukrų. Cukrų sumalkite blenderiu. Paimkite keptuvę storomis sienelėmis ir dugnu. Ant silpnos ugnies ištirpinkite 30 g cukraus. Sudėkite kitus 30-40 g cukraus ir toliau tirpinkite, šiek tiek pakreipdami keptuvę, kad ji būtų tolygi. Taip ištirpinkite visą cukrų.

Žingsnis 2

"Snickers" pyrago riešutai Žingsnis 2
Pašildykite grietinėlę. Kol tirpsta paskutinis cukrus, grietinėlę pašildykite atskirame dubenyje. Grietinėlę užvirinkite, bet neužvirkite. Nukelkite nuo viryklės.

Žingsnis 3

"Snickers" pyrago riešutai Žingsnis 3
Toliau kepkite riešutus. Į ištirpintą cukrų sudėkite sviestą. Išmaišykite ingredientus. Lėtai maišydami supilkite karštą grietinėlę į keptuvę. Toliau maišykite, kol karamelė ištirps skystyje. Retkarčiais pašildykite mišinį, bet nepadauginkite.

Žingsnis 4

"Snickers" pyrago riešutai Žingsnis 4
Baigti gaminti. Išvirkite riešutus iki norimos konsistencijos. Tai turėtų užtrukti maždaug 6 minutes. Grietinėlę virkite ant vidutinės ugnies, kol ji pradės burbuliuoti. Įberkite žiupsnelį druskos. Nuimkite riešutus nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Jei neplanuojate kremo naudoti tą pačią dieną, perpilkite jį į stiklainį ir laikykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos