Sodri žemės riešutų pasta su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sodri žemės riešutų pasta su medumi

Su žemės riešutų pasta susipažinome ne taip seniai, tačiau daugelis žmonių pamėgo šį produktą. Tuo tarpu jūs galite ją pasigaminti namuose, nes čia nėra nieko sudėtingo. Mainais už tai gausite skanų ir sveiką užtepėlę ant skrebučio ar duonos, taip pat užkandį, kuriame yra daug naudingų medžiagų - riebalų rūgščių, vitaminų grupės ir mineralų. Be to, makaronai yra puikus pasirinkimas veganams ir vegetarams, nes tai augalinės kilmės produktas, kuriame yra baltymų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
553 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
45 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Sodri žemės riešutų pasta su medumi Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Ant kepimo skardos vienodu sluoksniu išdėliokite žemės riešutus ir skrudinkite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Sodri žemės riešutų pasta su medumi Žingsnis 2
Nulupkite parudavusius riešutus. Patrinkite juos delnais, o tada atrinkite nuluptus.

Žingsnis 3

Sodri žemės riešutų pasta su medumi Žingsnis 3
Įdėkite žemės riešutus į trintuvą ir smulkinkite 2-3 minutes, kol taps trupiniai. Suberkite druską, medų ir augalinį aliejų ir plakite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos