Publikavimo data: 2025-08-17
Sodri žemės riešutų pasta su medumi
Su žemės riešutų pasta susipažinome ne taip seniai, tačiau daugelis žmonių pamėgo šį produktą. Tuo tarpu jūs galite ją pasigaminti namuose, nes čia nėra nieko sudėtingo. Mainais už tai gausite skanų ir sveiką užtepėlę ant skrebučio ar duonos, taip pat užkandį, kuriame yra daug naudingų medžiagų - riebalų rūgščių, vitaminų grupės ir mineralų. Be to, makaronai yra puikus pasirinkimas veganams ir vegetarams, nes tai augalinės kilmės produktas, kuriame yra baltymų.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Ant kepimo skardos vienodu sluoksniu išdėliokite žemės riešutus ir skrudinkite 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite parudavusius riešutus. Patrinkite juos delnais, o tada atrinkite nuluptus.
Žingsnis 3
Įdėkite žemės riešutus į trintuvą ir smulkinkite 2-3 minutes, kol taps trupiniai. Suberkite druską, medų ir augalinį aliejų ir plakite iki vientisos masės.
Kategorijos