Sodriai troškinti kalmarai grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sodriai troškinti kalmarai grietinėje

Troškinti kalmarai grietinėje - sotus, skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Būtent dėl grietinės kalmarai bus minkštesni.Jei norite, grietinę galite pakeisti neriebiu jogurtu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sodriai troškinti kalmarai grietinėje Žingsnis 1
Sudėkite kalmarus į įkaitintą keptuvę. Kepkite kalmarus ant vidutinės ugnies 2-3 minutes, palaipsniui maišydami. Tada kalmarus išimkite į atskirą lėkštę.

Žingsnis 2

Sodriai troškinti kalmarai grietinėje Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje, iš karto po kalmarų išėmimo, įmeskite svogūną ir 2-3 minutes kepkite, kol jis taps auksinis, ant vidutinės ugnies maišydami kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 3

Sodriai troškinti kalmarai grietinėje Žingsnis 3
Į tą pačią keptuvę sudėkite pakepintus svogūnus ir kalmarus, tada viską užpilkite grietine ir troškinkite 10-15 minučių uždengę dangčiu ant mažiausios ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos