Publikavimo data: 2024-05-19
Sodriai troškinti kalmarai grietinėje
Troškinti kalmarai grietinėje - sotus, skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Būtent dėl grietinės kalmarai bus minkštesni.Jei norite, grietinę galite pakeisti neriebiu jogurtu.
Žingsnis 1
Sudėkite kalmarus į įkaitintą keptuvę. Kepkite kalmarus ant vidutinės ugnies 2-3 minutes, palaipsniui maišydami. Tada kalmarus išimkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje, iš karto po kalmarų išėmimo, įmeskite svogūną ir 2-3 minutes kepkite, kol jis taps auksinis, ant vidutinės ugnies maišydami kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Į tą pačią keptuvę sudėkite pakepintus svogūnus ir kalmarus, tada viską užpilkite grietine ir troškinkite 10-15 minučių uždengę dangčiu ant mažiausios ugnies.
Kategorijos