Publikavimo data: 2024-06-09
Sodrus riešutų sviesto pyragas.
Mūsų šalyje žemės riešutų pasta nėra taip plačiai naudojama kaip JAV, Kinijos ir Azijos virtuvėje apskritai. Ir ne veltui. Šis produktas turi unikalią savybę - jis tinka ir derinamas su daugeliu patiekalų, įskaitant desertus. Šios pastos pagrindu pagamintas pyragas su riešutais ir ryžių miltais yra turtingo skonio, sveikas dėl antioksidantų kiekio ir stebėtinai greitai paruošiamas.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, žemės riešutų pastą ir augalinį aliejų. Suplakite maišytuvu. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir suberkite į skystą mišinį, išmaišykite. Tada sumalkite riešutus ir įmaišykite į tešlą, išminkykite.
Žingsnis 2
Tešlą sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą (17,5 x 28 cm). Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Kategorijos