Sodrus riešutų sviesto pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sodrus riešutų sviesto pyragas.

Mūsų šalyje žemės riešutų pasta nėra taip plačiai naudojama kaip JAV, Kinijos ir Azijos virtuvėje apskritai. Ir ne veltui. Šis produktas turi unikalią savybę - jis tinka ir derinamas su daugeliu patiekalų, įskaitant desertus. Šios pastos pagrindu pagamintas pyragas su riešutais ir ryžių miltais yra turtingo skonio, sveikas dėl antioksidantų kiekio ir stebėtinai greitai paruošiamas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
442 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Sodrus riešutų sviesto pyragas. Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, žemės riešutų pastą ir augalinį aliejų. Suplakite maišytuvu. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir suberkite į skystą mišinį, išmaišykite. Tada sumalkite riešutus ir įmaišykite į tešlą, išminkykite.

Žingsnis 2

Sodrus riešutų sviesto pyragas. Žingsnis 2
Tešlą sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą (17,5 x 28 cm). Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos