Sojos padaže marinuota silkė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sojos padaže marinuota silkė

Sunku atsispirti gardžiai ir skaniai sojų padaže marinuotai silkei. Ir tai gerai, nes silkė yra labai sveika: joje yra iki 19 % baltymų ir iki 25 % riebalų, gausu vitaminų D, A, B1, B2 ir B12.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sojos padaže marinuota silkė Žingsnis 1
Išvalykite silkės vidų, pašalinkite galvą, uodegą, stuburą ir kaulus. Supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Sojos padaže marinuota silkė Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite citrinos sultis, sojų padažą, pipirus, druską ir cukrų. Į marinatą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 3

Sojos padaže marinuota silkė Žingsnis 3
Silkės gabalėlius supilkite į marinatą su svogūnais, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis šaldytuve mažiausiai trims valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos