Publikavimo data: 2024-05-25
Sojos padaže marinuota silkė
Sunku atsispirti gardžiai ir skaniai sojų padaže marinuotai silkei. Ir tai gerai, nes silkė yra labai sveika: joje yra iki 19 % baltymų ir iki 25 % riebalų, gausu vitaminų D, A, B1, B2 ir B12.
Žingsnis 1
Išvalykite silkės vidų, pašalinkite galvą, uodegą, stuburą ir kaulus. Supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite citrinos sultis, sojų padažą, pipirus, druską ir cukrų. Į marinatą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.
Žingsnis 3
Silkės gabalėlius supilkite į marinatą su svogūnais, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis šaldytuve mažiausiai trims valandoms.
Kategorijos