Sojų padaže kepta lydeka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sojų padaže kepta lydeka

Žuvies patiekalai paprastai ruošiami iš tų žuvų rūšių, kurios turi mažiausiai kaulų. Viena iš jų - lydeka. Lydeka gali būti ruošiama įvairiai: kepama keptuvėje, verdama, gaminami kotletai arba kepama orkaitėje. Būtent pastarasis variantas yra ypač populiarus, nes nereikalauja nuolatinio buvimo virtuvėje. Gaminkite lydekas su įvairiais prieskoniais, kurie atskleidžia jų skonį. Šį receptą papildo sojų padažas ir Dižono garstyčios.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sojų padaže kepta lydeka Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite Dižono garstyčias, cukrų, sojų padažą, augalinį aliejų, druską ir maltus juoduosius pipirus.

Žingsnis 2

Sojų padaže kepta lydeka Žingsnis 2
Marinuokite lydekų filė ir palikite jas marinate 15 minučių.

Žingsnis 3

Sojų padaže kepta lydeka Žingsnis 3
Marinuokite lydekų filė ir palikite jas marinate 15 minučių.

Žingsnis 4

Sojų padaže kepta lydeka Žingsnis 4
Kepkite lydekų filė 40-45 minutes 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Paruoštą žuvį patiekite porcijomis su špinatais ir porais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos