Sojų padaže marinuotos lydekos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Sojų padaže marinuotos lydekos

Lydekų mėsa naudinga raumenų ir kaulų, širdies ir kraujagyslių, virškinimo ir endokrininei sistemoms. Senovėje Rusijoje mėnesį prieš vestuves nuotaką maitindavo lydekų patiekalais. Dėl tokio maitinimo oda tapdavo balta ir elastinga. Gamindami lydeką pagal mūsų receptą gausite labai skanų ir savitą patiekalą bei visą glėbį naudingų mikroelementų. Patiekalą galima vartoti ir atskirai, ir kaip salotų dalį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sojų padaže marinuotos lydekos Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Sojų padaže marinuotos lydekos Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį nedideliais gabalėliais. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Sojų padaže marinuotos lydekos Žingsnis 3
Visas daržoves perkelkite į gilų dubenį ir įberkite paprikos bei kvapniosios druskos.

Žingsnis 4

Sojų padaže marinuotos lydekos Žingsnis 4
Tada sudėkite skystus ingredientus (sojų padažą, actą). Viską gerai išmaišykite. Į marinatą sudėkite lydekos gabalėlius ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Sojų padaže marinuotos lydekos Žingsnis 5
Uždenkite indą maistine plėvele. Palikite marinuotis 24 valandas šaldytuve.

Žingsnis 6

Sojų padaže marinuotos lydekos Žingsnis 6
Užkandis "Zander" paruoštas, belieka jį išimti iš šaldytuvo, pašalinti aliejaus perteklių ir patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos