Publikavimo data: 2024-06-09
Šokoladinė dešra su riešutais ir kokoso drožlėmis
Šokoladinė dešra su riešutais ir kokoso drožlėmis - puikus desertas mėgstantiems saldumynus. Jis buvo išrastas dar XVIII a. ir vadintas "sausu pyragu" bei "duonos pyragu", o gamintas daugiausia iš konditerijos gaminių likučių ir pyragaičių, kurių galiojimo laikas jau buvo pasibaigęs. Šiandien į šio skanėsto receptą būtinai įeina sausainiai, sviestas ir kakava. O toliau viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.
Žingsnis 1
Atskirame puode sumaišykite vandenį, cukrų ir kakavos miltelius, užvirinkite ir išjunkite ugnį. Įsitikinkite, kad cukrus ištirpo.
Žingsnis 2
Įdarui minkštą sviestą sumaišykite su cukraus pudra, riešutais, ištirpintu šokoladu ir kokoso drožlėmis. Gerai išmaišykite, masė neturi būti skysta.
Kategorijos