Šokoladinė dešra su riešutais ir kokoso drožlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šokoladinė dešra su riešutais ir kokoso drožlėmis

Šokoladinė dešra su riešutais ir kokoso drožlėmis - puikus desertas mėgstantiems saldumynus. Jis buvo išrastas dar XVIII a. ir vadintas "sausu pyragu" bei "duonos pyragu", o gamintas daugiausia iš konditerijos gaminių likučių ir pyragaičių, kurių galiojimo laikas jau buvo pasibaigęs. Šiandien į šio skanėsto receptą būtinai įeina sausainiai, sviestas ir kakava. O toliau viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
434 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladinė dešra su riešutais ir kokoso drožlėmis Žingsnis 1
Atskirame puode sumaišykite vandenį, cukrų ir kakavos miltelius, užvirinkite ir išjunkite ugnį. Įsitikinkite, kad cukrus ištirpo.

Žingsnis 2

Šokoladinė dešra su riešutais ir kokoso drožlėmis Žingsnis 2
Įdarui minkštą sviestą sumaišykite su cukraus pudra, riešutais, ištirpintu šokoladu ir kokoso drožlėmis. Gerai išmaišykite, masė neturi būti skysta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos