Publikavimo data: 2024-06-23
Šokoladiniai ikrai volovane
Šokoladinių ikrų vol-au-vents - desertas, kurį gali pasigaminti kiekvienas. Jo skonis panašus į kruasano su šokoladu, o receptas daug paprastesnis. Sluoksniuotos tešlos pyragas, nedidelis indelis šokoladinės pastos, šokoladiniai ikrai - saldus priedas prie puodelio stiprios kavos paruoštas! Kad šokolado pasta neišsiteptų, po kepimo leiskite tešlai šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Pabarstykite stalą miltais ir tolygiai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Paimkite didelio skersmens stiklinę ir iš tešlos išpjaukite apskritimus. Pusę jų atidėkite į šalį. Tada paimkite mažesnio skersmens stiklinę ir iš tešlos išpjaukite apskritimo vidurį. Tą patį padarykite su puse apskritimų.
Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite vol-au-vents. Dėkite apskritimus ant kepimo skardos ir uždenkite juos tešlos žiedais. Įmuškite kiaušinį ir teptuku aptepkite tešlą. Kepkite 15 minučių, kol paruduos. Išimkite tešlą iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Į kiekvieno "vol-au-vent" vidurį įdėkite po 2 šaukštelius šokolado masės. Ant viršaus užtepkite šokoladinių ikrų.
Kategorijos