Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladiniai kefyro keksiukai
Kepiniai, kaip ypatinga amerikietiškų pyragaičių rūšis, yra labai įvairūs. Šokoladiniai, pieno, grietinėlės, graikinių riešutų ir kokosų - tai tik kelios jų rūšys. Kaip ir kitus amerikietiškus patiekalus, juos pagaminti labai nesudėtinga. Demokratinė Amerika nėra nei pirmapradė Anglija, nei rafinuota Prancūzija, viskas turi būti paprasta ir prieinama. Šokoladinių keksiukų tešla - tai kefyro, kiaušinių, miltų ir kakavos miltelių derinys. O papuošimą - darykite pagal savo fantaziją. Čia nėra absoliučiai jokių apribojimų.
Žingsnis 1
Sudėkite kefyrą, cukrų ir kiaušinius į gilų dubenį ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite sviestą ir kakavą ir vėl išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Prieš tai du kartus persijokite miltus, kad kepiniai būtų erdvūs ir prisotinti deguonies.
Žingsnis 3
Sudėkite skystą ir birius maisto produktų mišinius ir dar kartą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Tešlą šaukštu pilkite į riebalais išteptas formeles, naudodami šaukštą į pusę formelės. Kepkite 10-15 minučių iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps.
Kategorijos