Šokoladiniai keksiukai ant grietinės su grietinėle ir išrūgų kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Šokoladiniai keksiukai ant grietinės su grietinėle ir išrūgų kremu

Yra daugybė keksiukų rūšių. Šiuolaikinė kulinarija turi tokį ingredientų arsenalą, kad šis kepinys gali virsti šedevru. Pavyzdžiui, šokolado ir grietinės su grietinėle bei išrūgų kremu pagrindu pagaminti keksiukai yra įprastas desertas, tačiau jis papuoš bet kokį stalą, savo skoniu ir sodrumu patiks mėgstantiems pasivaišinti arbata. O šiuos gaminius greitai paruošite dėl paprastos gaminimo technikos.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
410 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladiniai keksiukai ant grietinės su grietinėle ir išrūgų kremu Žingsnis 1
Šokoladą sulaužykite gabalėliais, sudėkite smulkintą sviestą ir ištirpinkite. Supilkite cukrų ir išmaišykite, kad ištirptų.

Žingsnis 2

Šokoladiniai keksiukai ant grietinės su grietinėle ir išrūgų kremu Žingsnis 2
Į šokolado masę įmuškite kiaušinius ir grietinę ir išmaišykite. Dviem dalimis supilkite miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Įmaišykite juos į tešlą. Masę sudėkite į formeles ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Iškepusios tešlos tinkamumą tikrinkite mediniu pagaliuku.

Žingsnis 3

Šokoladiniai keksiukai ant grietinės su grietinėle ir išrūgų kremu Žingsnis 3
Minkštą sviestą ir kreminį sūrį išsukite iki purumo. Tada įmaišykite cukraus pudrą ir šokoladą. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, lengva, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, keksas, ypatingi receptai, naujametiniai desertai, kiaušinių pusryčiai, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos