Publikavimo data: 2025-08-20
Šokoladiniai keksiukai ant grietinės su grietinėle ir išrūgų kremu
Yra daugybė keksiukų rūšių. Šiuolaikinė kulinarija turi tokį ingredientų arsenalą, kad šis kepinys gali virsti šedevru. Pavyzdžiui, šokolado ir grietinės su grietinėle bei išrūgų kremu pagrindu pagaminti keksiukai yra įprastas desertas, tačiau jis papuoš bet kokį stalą, savo skoniu ir sodrumu patiks mėgstantiems pasivaišinti arbata. O šiuos gaminius greitai paruošite dėl paprastos gaminimo technikos.
Žingsnis 1
Šokoladą sulaužykite gabalėliais, sudėkite smulkintą sviestą ir ištirpinkite. Supilkite cukrų ir išmaišykite, kad ištirptų.
Žingsnis 2
Į šokolado masę įmuškite kiaušinius ir grietinę ir išmaišykite. Dviem dalimis supilkite miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Įmaišykite juos į tešlą. Masę sudėkite į formeles ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Iškepusios tešlos tinkamumą tikrinkite mediniu pagaliuku.
Žingsnis 3
Minkštą sviestą ir kreminį sūrį išsukite iki purumo. Tada įmaišykite cukraus pudrą ir šokoladą. Išmaišykite.
Kategorijos