Publikavimo data: 2025-08-20
Šokoladiniai keksiukai su avietėmis
Aviečių keksiukai yra ne tik skanūs, bet ir aromatingas užkandis. Per bet kokią šventę ar minėjimą šie keksiukai akimirksniu išpopuliarės. Pradžiuginkite savo vaikus gamindami šiuos keksiukus pusryčiams ar šventei. Padovanokite savo šeimai ir draugams malonų arbatos vakarėlį. Tokie keksiukai patiks ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. Patiekite jų prie saldaus stalo vaikų šventėje su bet kokiu gėrimu, vaikai bus sužavėti. Įdėkite daugiau uogų, tada keksiukai įgaus nepakartojamą aromatą ir skonį.
Žingsnis 1
Išimkite sviestą iš vyniotinio. Įdėkite jį į gilų dubenį ir suplakite. Suberkite cukrų ir dar kartą gerai išmaišykite, kol taps purus.
Žingsnis 2
Į mišinį įmaišykite kiaušinį ir kakavą. Išmaišykite. Toliau maišydami palaipsniui suberkite miltus ir išminkykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Atidarykite pieno dėžutę, supilkite į mišinį ir gerai išmaišykite. Jei norite, įmaišykite prieskonių ir medaus.
Žingsnis 4
Kepimo formas ištepkite aliejumi. Supilkite tešlą į formeles ir išlyginkite šaukštu arba mentele. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Patikrinkite, ar kepiniai iškepę, naudodami iešmelį arba dantų krapštuką.
Žingsnis 5
Paruoškite grietinėlę. Varškė ir grietinėlė turi būti šalti. Išsukite varškę su milteliais, tada supilkite grietinėlę ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Šaukštu supilkite kremą į maišelį ir gerai užriškite. Papuoškite keksiukus kremu ir vaisiais arba uogomis pagal pageidavimą.
Kategorijos