Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladiniai keksiukai su cukraus pudra
Keksiukai gaunasi labai minkšti, o viduje - sodraus šokolado skonio. Jie lengvai ir paprastai pagaminami iš turimų ingredientų. Šokoladiniai kepiniai gaunasi švelnūs ir kvapnūs. Tokie keksiukai papuoš bet kokią šventę ar šventinį stalą. Paruoškite keksiukų vaikų pusryčiams, tada jų nuotaika pagerės, jie bus kupini energijos ir jėgų. Keksiukus pasiimkite su savimi į darbą kaip užkandį, vaišinkite jais draugus ir mėgaukitės su artimaisiais. Iš naminės tešlos pagaminti keksiukai yra ne tik purūs, bet ir kvepia pikantišku juodojo šokolado skoniu.
Žingsnis 1
Išimkite sviestą iš vyniotinio ir sudėkite į dubenį. Sudėkite kiaušinius ir cukrų ir gerai išmaišykite plaktuvu arba mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus. Maišykite, kol ištirps gumulėliai. Supilkite pieną, suberkite kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišykite mišinį.
Žingsnis 3
Atidarykite kakavos miltelių pakuotę. Suberkite miltelius į mišinį ir plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Supilkite tešlą į iš anksto paruoštas kepimo formas. Išlyginkite ir ant viršaus užberkite šokolado gabalėlių arba į tešlą įmaišykite kauliukų. Siųskite formą su tešla į orkaitę. Kepkite 20 minučių, kol iškeps. Kai keksiukai iškeps, išimkite juos iš orkaitės.
Kategorijos