Publikavimo data: 2024-06-15
Šokoladiniai keksiukai su obuoliais
Neįtikėtinai skanūs šokoladiniai keksiukai su obuoliais. Desertas gaunasi erdvus, su švelniu įdaru, labiau panašiu į uogienę. Kava keksiukams suteikia malonų gilų atspalvį. O svarbiausia, kad šis desertas ruošiamas be kiaušinių.
Žingsnis 1
Į miltus suberkite kakavos miltelius, sodą ir druską. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Indelyje sumaišykite cukrų, kavos gėrimą, augalinį aliejų ir actą.
Žingsnis 3
Sausus ingredientus suberkite į skystus ingredientus persijodami. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 4
Tešlą paskirstykite į formeles, į kiekvieną formą įdėkite po du obuolių kubelius. Dėkite tešlą taip, kad obuolių nesimatytų, ir pripildykite 2/3 formelių. Kepkite 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, naudodami medinį dantų krapštuką.
Kategorijos