Publikavimo data: 2024-03-23
Šokoladiniai keksiukai su skystu įdaru
Skanūs šokoladiniai keksiukai su skystu ištirpinto šokolado įdaru nepaliks abejingų nei vaikų, nei suaugusiųjų. Ypač šis receptas nudžiugins šokolado mėgėjus. Šio patiekalo istorija kilo iš Prancūzijos, kur šie keksiukai vadinami "šokoladiniu fondanu". Greitai paruošiami, jie tikrai pavyks iš pirmo karto.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite sviestą ir šokoladą.
Žingsnis 2
Kitame dubenyje suplakite vištų kiaušinius ir suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Maišydami ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Tai galite padaryti pastatę lėkštę su sviestu ir šokoladu ant karšto verdančio vandens puodo.
Žingsnis 4
Į ištirpintą šokoladą įmaišykite vištienos kiaušinius iš kito dubenėlio.
Žingsnis 5
Suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite tešlą.
Žingsnis 6
Mažas kepimo formeles ištepkite sviestu ir pabarstykite kakavos milteliais. Tešlą paskirstykite į formeles.
Žingsnis 7
Keksiukus kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 5-10 minučių.
Kategorijos