Publikavimo data: 2025-08-17
Šokoladiniai keksiukai su vaisių gabalėliais
Šokoladiniai keksiukai iš naminės tešlos, jie būna purūs ir švelnūs. Tokie keksiukai tirpsta burnoje. Tai puikus desertas šventei. Pusryčiams šis desertas patiks jūsų vaikui ir jis prašys, kad juos pagamintumėte dar kartą. Toks desertas puikiai papuoš šventinį stalą arba vaikų renginį. Kepiniai paruošiami paprastai ir lengvai. Tešla gaunasi minkšta ir tampri. Šiam desertui galite naudoti bet kokį įdarą savo nuožiūra.
Žingsnis 1
Suminkštintą sviestą sudėkite į patogų dubenį. Suberkite cukrų ir druską. Plakite mikseriu iki vientisos masės. Suberkite vanilinį cukrų ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Į mišinį įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir palaipsniui, nenustodami maišyti, suberkite miltus. Tešla turi gautis kaip tiršta grietinė.
Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite tešlą į paruoštas kepimo formas. Ant viršaus išdėliokite šokolado gabalėlius. Jei norite, šokoladą įmaišykite tiesiai į tešlą.
Žingsnis 4
Dėkite formeles su tešla į 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 20 minučių. Dantų krapštuku patikrinkite, ar keksiukai jau iškepę. Išimkite keksiukus iš formelių ir atvėsinkite.
Žingsnis 5
Mikserio dubenyje suplakite varškę ir cukraus pudrą. Tada sudėkite grietinėlę ir gerai išmaišykite. Jei norite, įmaišykite maistinių dažiklių.
Žingsnis 6
Paimkite konditerinį maišelį, supilkite į jį grietinėlę ir sandariai užriškite. Paruoštu kremu papuoškite keksiukus pagal pageidavimą.
Kategorijos