Publikavimo data: 2024-06-15
Šokoladiniai kruasanai su kondensuotu pienu
Šokoladiniai kruasanai patiks prancūziškų pyragaičių mėgėjams. Dėl sluoksniuotos tešlos kruasanai yra labai švelnūs, sluoksniuoti ir traškūs. Šokolado ir kondensuoto pieno įdaras nepaliks abejingo nė vieno vaiko. Dėl to, kad tešla yra braškinė, o įdaras saldus, patiekalas nėra saldus.
Žingsnis 1
Paimkite tešlos lakštą, iškočiokite jį ir supjaustykite trikampėliais. Dėkite juos ant kepimo skardos, o ant plačiojo tešlos krašto uždėkite gabalėlį šokolado ir 1 arbatinį šaukštelį kondensuoto pieno. Tvarkingai susukite į ragelį.
Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 45 minutes. Atskirame dubenyje atskirkite kiaušinio baltymą nuo trynio. Kiaušinio trynį lengvai suplakite. Kai kruasanų viršus šiek tiek paruduos, išimkite juos iš orkaitės, patepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite dar 5 minutes, kol iškeps.
Kategorijos