Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladinis blynų pyragas iš ryžių miltų
Šis nuostabus desertas ruošiamas ryžių miltų blynų pagrindu, pridedant kakavos. Pyragas paruošiamas labai greitai, o rezultatas - labai skanūs, sotūs ir sveiki pusryčiai.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite ryžą, kiaušinį, ryžių miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, raugą, vaniliną ir cukrų.
Žingsnis 2
Mišinį sudėkite į įkaitintą keptuvę, pateptą trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Kepkite po dangčiu po 5-7 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Gautą blyną supjaustykite į 4 lygias dalis.
Žingsnis 5
Suformuokite tortą, kiekvieną sluoksnį patepdami grietine, sumaišyta su saldikliu, išdėliokite bananų griežinėlius.
Kategorijos