Publikavimo data: 2024-06-09
Šokoladinis desertas su maskarpone
Desertas su maskarpone turi keletą svarbių privalumų. Vienas iš jų - paties sūrio savybės, nes jame gausu vitaminų A, C, PP, D ir B grupės vitaminų, taip pat natrio, geležies, kalcio, fosforo ir magnio. Antrasis - trijų rūšių šokoladas, kuris, kaip žinoma, yra antidepresantas ir antioksidantas. Viskas kartu - tai kažkas švelnaus ir lengvo, su sausainių pagrindu. Atrodo nuostabiai ir apetitiškai, be to, jį lengva pagaminti.
Žingsnis 1
Sutrupinkite sausainius, supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite. Šį mišinį sudėkite į kepimo skardą su nuimamais šonais, išklotą folija arba maistine plėvele, sutankinkite dugną. Dėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Želatiną ištirpinkite nedideliame kiekyje šiltos grietinėlės ir supilkite į likusią grietinėlę. Atvėsinkite, tada mikseriu įmaišykite cukrų. Grietinėlę ir maskarponę padalykite į tris lygias dalis ir sumaišykite su juoduoju, pieniniu ir baltuoju šokoladu.
Žingsnis 3
Sumaišykite 1/3 dalį grietinėlės ir 1/3 dalies maskarponės ištirpinto juodojo šokolado ir užtepkite ant sausainių kaip pirmąjį sluoksnį. Padėkite šaltai, kad sustingtų. Tada tą patį padarykite su pienišku ir baltuoju šokoladu ir kiekvieną sluoksnį palikite sustingti šaltai.
Kategorijos