Publikavimo data: 2025-08-20
Šokoladinis desertas su sūrio kremu
Pyragas tinka pusryčiams arba užkandžiams dienos metu su karšta arbata ar kava.
Žingsnis 1
Kiaušinį šakute išplakite su druska ir cukrumi.
Žingsnis 2
Supilkite kefyrą ir sudėkite visus sausus ingredientus. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Leiskite tešlai pastovėti 5-7 minutes. Į įkaitintą keptuvę dalimis pilkite tešlą.
Žingsnis 4
Kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes.
Žingsnis 5
Paruoškite grietinėlę. Sumaišykite varškę, grietinėlę ir cukraus pudrą. Viską gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 6
Nulupkite bananus ir supjaustykite išilgai. Kepkite svieste 2-3 minutes iš dviejų pusių.
Žingsnis 7
Sumontuokite tortą: šokoladinius blynus aptepkite sūrio kremu, į kiekvieną sluoksnį sudėkite skrudintus bananus.
Kategorijos