Publikavimo data: 2024-05-25
Šokoladinis glajus eklerams
Svarbus šio deserto privalumas yra tas, kad jis palieka daug erdvės fantazijai - galite be galo eksperimentuoti su įdaru, glaistu ir glazūra, pridėti naujų ingredientų ir išgauti įvairių skonių derinių. Vienas dalykas išlieka tas pats - jį norisi greitai suvalgyti. Šis receptas - tai būdas padengti eklerus klasikiniu šokoladiniu glajumi, kaip XIX a. Prancūzijoje tai darė konditeriai.
Žingsnis 1
Paruoškite glajų. Supilkite pieną į puodą, suberkite cukraus pudrą ir persijotą kakavą. Išmaišykite ir pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Mišinį šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite sviestą, gerai išmaišykite.
Kategorijos