Šokoladinis glajus eklerams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Šokoladinis glajus eklerams

Svarbus šio deserto privalumas yra tas, kad jis palieka daug erdvės fantazijai - galite be galo eksperimentuoti su įdaru, glaistu ir glazūra, pridėti naujų ingredientų ir išgauti įvairių skonių derinių. Vienas dalykas išlieka tas pats - jį norisi greitai suvalgyti. Šis receptas - tai būdas padengti eklerus klasikiniu šokoladiniu glajumi, kaip XIX a. Prancūzijoje tai darė konditeriai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
389 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladinis glajus eklerams Žingsnis 1
Paruoškite glajų. Supilkite pieną į puodą, suberkite cukraus pudrą ir persijotą kakavą. Išmaišykite ir pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Šokoladinis glajus eklerams Žingsnis 2
Baigti gaminti. Mišinį šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite sviestą, gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, glazūros, receptų knyga

Kategorijos