Šokoladinis glajus eklerams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Šokoladinis glajus eklerams

Svarbus šio deserto privalumas yra tas, kad jis palieka daug erdvės fantazijai - galite be galo eksperimentuoti su įdaru, glaistu ir glazūra, pridėti naujų ingredientų ir išgauti įvairių skonių derinių. Vienas dalykas išlieka tas pats - jį norisi greitai suvalgyti. Šis receptas - tai būdas padengti eklerus klasikiniu šokoladiniu glajumi, kaip XIX a. Prancūzijoje tai darė konditeriai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
389 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladinis glajus eklerams Žingsnis 1
Paruoškite glajų. Supilkite pieną į puodą, suberkite cukraus pudrą ir persijotą kakavą. Išmaišykite ir pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Šokoladinis glajus eklerams Žingsnis 2
Baigti gaminti. Mišinį šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite sviestą, gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos