Publikavimo data: 2024-06-09
Šokoladinis grietinės tortas multivarke
Šis sodrus šokoladinis grietinės tortas pradžiugins bet kurio vakarėlio svečius. Dėl raugo jis gana švelnus ir purus, o dėl sodos ir acto - purus. Kakava suteikia šiam tortui kvapnaus šokolado skonio, o švelnus grietinės ir vanilės kremas puikiai dera su biskvitu.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius ir augalinį aliejų. Viską suplakite į atskirą dubenį ir supilkite į sausą mišinį. Viską maišykite, kol tešla taps tiršta ir vientisa. Atskirame dubenyje į statų verdantį vandenį įpilkite šaukštą acto ir lengvai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į tešlą supilkite vandenį ir maišytuvu išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite tešlą į multicookerio dubenį ir nustatykite "kepimo" režimą 50 minučių. Kai biskvitas iškeps, leiskite jam atvėsti. Nupjaukite biskvito viršų ir susmulkinkite jį blenderiu. Tada biskvitą supjaustykite į vienodo dydžio pyragėlius.
Žingsnis 3
Paruoškite grietinėlę. Tam į grietinę suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir grietinės raugą. Išplakite grietinėlę plaktuvu arba mikseriu. Pradėkite rinkti tortą. Visus pyragus ir šonus gausiai aptepkite grietine. Tada viršų ir šonus apibarstykite prieš tai sutrintais trumpaisiais pyragais.
Kategorijos