Publikavimo data: 2024-03-25
Šokoladinis kakavos pyragas
Labai skanus, aromatingas, orus, švelnus ir šokoladinis pyragas. Minimalus jūsų dalyvavimas - ir maksimalus malonumas. Tiesiog sumaišykite visus ingredientus ir siųskite į orkaitę, o kol atvyks jūsų svečiai arba vakaro arbatos vakarėlis, pyragas džiugins jus sodriu šokolado skoniu. Jei norite, į pyragą galite įdėti riešutų, džiovintų vaisių ar šokolado gabalėlių. Išbandykite, eksperimentuokite - bet kokiu atveju tai labai skanu.
Žingsnis 1
Persijokite miltus, kepimo miltelius ir kakavos miltelius, suberkite cukrų ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinius, supilkite suminkštintą sviestą ir pieną.
Žingsnis 3
Maišytuvu, šakute arba šluotele išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Sudėkite sausus ingredientus ir vėl išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Paimkite tinkamą kepimo indą, ištepkite jį sviestu ir supilkite į jį tešlą. Pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 45-50 min. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės talpos.
Žingsnis 6
Patikrinkite, ar pyragas paruoštas, į jo vidurį įkišdami dantų krapštuką. Dantų krapštukas turi būti sausas.
Kategorijos