Publikavimo data: 2025-08-20
Šokoladinis kavos pyragas
Labai švelnus pyragas šokolado mėgėjams.
Žingsnis 1
Suplakite kiaušinius ir cukrų.
Žingsnis 2
Turėtumėte gauti baltas putas. Supilkite sumaišytus 75 g miltų, 25 g kakavos ir 5 g kepimo miltelių. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Gautą masę supilkite į formą ir pašaukite į orkaitę. Režimas viršus-apačia 175 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Žingsnis 4
Atvėsinkite sausainį ir pradurkite šakute arba dantų krapštuku. Paruoškite impregnantą.
Žingsnis 5
Sumaišykite 150 ml pieno ir 50 ml paruoštos gerti kavos. Užvirinkite. Įpilkite 15 g kakavos ir išmaišykite. Supilkite impregnantą ant pyrago. Kol biskvitas mirksta, paruoškite kremą.
Žingsnis 6
Pašildykite 50 ml grietinėlės ir sudėkite šokoladą. Maišykite, kol šokoladas visiškai ištirps. Galite plakti panardinamuoju maišytuvu. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Žingsnis 7
Išplakite likusią grietinėlę, palaipsniui įmaišydami šokolado mišinį.
Žingsnis 8
Biskvitą aptepkite kremu ir 1-2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos