Šokoladinis keksas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Šokoladinis keksas

Mėgstantiems kepimą ir šokoladą paruošėme paprastą šokoladinių pyragaičių receptą, kurį galite pasigaminti namuose. Brownie yra amerikiečių nacionalinis desertas, kuris net turi savo šventę gruodžio 8 d. Yra versija, kad jis atsirado dėl neatsargaus virėjo, kuris į džiūvėsėlius netyčia pridėjo šokolado. Kad šokoladiniai keksiukai nebūtų per saldūs, naudokite karčiojo šokolado. Tešlai taip pat reikės kakavos miltelių. Desertą geriau gaminti silikoninėse formelėse orkaitėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
393 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
41 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladinis keksas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Šokoladą ir vandens vonelėje ištirpintą sviestą išsukite. Suberkite cukrų ir dar kartą suplakite. Įmuškite kiaušinius ir maišykite 4 minutes.

Žingsnis 2

Šokoladinis keksas Žingsnis 2
Į atskirą dubenį suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius ir sumaišykite. Į šį mišinį supilkite kiaušinių ir šokolado mišinį ir labai gerai išmaišykite. Turėtų gautis tirštos grietinės konsistencijos mišinys.

Žingsnis 3

Šokoladinis keksas Žingsnis 3
Keksiukus sudėkite į formeles ir užpildykite maždaug iki pusės. Kepkite 20 minučių. Paruoštus keksiukus palikite 10 minučių atvėsti, o tada patiekite išėmę iš formelių. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos