Šokoladinis keksas puodelyje per 5 minutes pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Šokoladinis keksas puodelyje per 5 minutes

Kakavos milteliai gaunami iš sumaltų kakavos pupelių, iš kurių išgaunamas sviestas. Milteliai turi sodrų šokolado kvapą ir skonį, be to, kakava yra sveikiausia natūrali kvapioji ir dažančioji medžiaga, todėl ji išpopuliarėjo kūdikių maiste. Kakavos milteliai gali tonizuoti nervų sistemą, stiprinti imunitetą, gerinti nuotaiką ir skatinti "laimės hormono" endorfino gamybą. Milteliai naudojami ryškaus šokolado skonio desertams, pavyzdžiui, keksiukams, gaminti.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladinis keksas puodelyje per 5 minutes Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Persijotus miltus supilkite į tinkamą dubenį, suberkite kakavos miltelius, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Kruopščiai išmaišykite sausus ingredientus.

Žingsnis 2

Šokoladinis keksas puodelyje per 5 minutes Žingsnis 2
Paruoškite keksiukus. Į sausus ingredientus įmuškite vištos kiaušinį. Supilkite pieną ir saulėgrąžų aliejų. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Paruoštas keksiukų formeles patepkite aliejumi ir supilkite į jas masę. Dėkite puodelius į mikrobangų krosnelę. Kepkite keksiukus apie 3-4 minutes didžiausiu galingumu. Šokoladinius keksiukus atvėsinkite, išimkite iš puodelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos