Publikavimo data: 2024-06-16
Šokoladinis kriaušių pyragas.
Švelnus, orus, aromatingas pyragas su šokoladiniu glajumi. Paruošiamas gana greitai ir lengvai.
Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi, druska ir vanile. Sudėkite grietinę ir kefyrą ir gerai išmaišykite. Palaipsniui suberkite miltus, suberkite kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Kepimo indo dugną išklokite pergamentiniu popieriumi ir patepkite sviestu. Supilkite tešlą į formą ir siųskite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę, kepkite 45 minutes (priklausomai nuo jūsų orkaitės), patikrinkite, ar tešla iškepusi, sausu iešmeliu arba dantų krapštuku.
Žingsnis 3
Tuo metu galite paruošti glajų. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite mažais gabalėliais supjaustytas kriaušes, cukrų, kakavą ir pieną. Troškinkite ant silpnos ugnies maišydami, kol mišinys sutirštės.
Žingsnis 4
Pyrago viršų apipilkite dar karštu glajumi ir palikite pastovėti 10-15 minučių.
Kategorijos