Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladinis meduolių pyragas
Šis šokoladinis meduolių pyragas pasirodo skanus. Rekomenduoju pabandyti jį pagaminti!
Žingsnis 1
Užpilkite želatiną trupučiu vandens, leiskite jai išbrinkti ir pašildykite.
Žingsnis 2
Meduolius sulaužykite į gabalėlius.
Žingsnis 3
Bananą ir abrikosus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Sumaišykite grietinę su kondensuotu pienu, įmaišykite kakavą.
Žingsnis 5
Sudėkite želatiną, išmaišykite.
Žingsnis 6
Dubenyje sumaišykite meduolius, abrikosus, bananus, anakardžius ir grietinės mišinį.
Žingsnis 7
Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir įdėkite acetato plėvelę.
Žingsnis 8
Paruoštą masę supilkite į formą ir 4 valandoms padėkite šaltai.
Žingsnis 9
Apverskite pyragą ant lėkštės.
Žingsnis 10
Išimkite kepimo formą iš pyrago.
Žingsnis 11
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą su sviestu ir pienu ir juo papuoškite tortą.
Kategorijos