Publikavimo data: 2024-06-15
Šokoladinis palaimos tortas.
Šį receptą man davė draugė, jis paprastas ir jį gali pagaminti net labai jaunas virėjas. Paruoštą biskvitą galima naudoti kaip savarankišką desertą arba jį galima supjaustyti ir sluoksniuoti su kremu. Gausite labai skanų tortą. Svarbiausia, kad biskvitas visada išeina puikus!
Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus.
Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinius, alyvuogių aliejų, sviestą ir pieną.
Žingsnis 3
Suplakite maišytuvu.
Žingsnis 4
Įpilkite acto ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 5
Supilkite tešlą į riebalais išteptą formą.
Žingsnis 6
Kepkite 155 laipsnių temperatūroje 50-90 minučių.
Žingsnis 7
Atvėsinkite ir, suvynioję į maistinę plėvelę, padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
Žingsnis 8
Kremui išplakite grietinėlę, sudėkite varškę.
Žingsnis 9
Supilkite kepimo miltelius ir išmaišykite silikonine mentele.
Žingsnis 10
Kremu aptepkite pluteles.
Kategorijos