Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle
Maskarponės sūris suteikia švelnų kreminį skonį, o citrusiniai vaisiai pabrėžia unikalų išskirtinio pyrago skonį.
Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir pienu, suberkite kakavą, sodą ir miltus. Tešlą išminkykite iki tirštos grietinės konsistencijos. Tešlą sudėkite į formą ir kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje.
Žingsnis 2
Nulupkite apelsinus ir mandarinus, supjaustykite griežinėliais ir išimkite sėklas.
Žingsnis 3
Leiskite paruoštam pyragui atvėsti ir perpjaukite jį į 2 pyragus išilgai.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę į maskarponės sūrį ir plakite, kol sutirštės.
Žingsnis 5
Ant pyragaičių užtepkite kremo ir ant viršaus išdėliokite vaisių gabalėlius.
Žingsnis 6
Vaisius užpilkite želė ir atšaldykite pyragą. Norėdami pagaminti želė, mirkykite želatiną 50 ml vandens, kol išbrinks. Įpilkite apelsinų sulčių ir užvirinkite, tada atvėsinkite.
Kategorijos