Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle

Maskarponės sūris suteikia švelnų kreminį skonį, o citrusiniai vaisiai pabrėžia unikalų išskirtinio pyrago skonį.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir pienu, suberkite kakavą, sodą ir miltus. Tešlą išminkykite iki tirštos grietinės konsistencijos. Tešlą sudėkite į formą ir kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje.

Žingsnis 2

Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle Žingsnis 2
Nulupkite apelsinus ir mandarinus, supjaustykite griežinėliais ir išimkite sėklas.

Žingsnis 3

Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle Žingsnis 3
Leiskite paruoštam pyragui atvėsti ir perpjaukite jį į 2 pyragus išilgai.

Žingsnis 4

Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę į maskarponės sūrį ir plakite, kol sutirštės.

Žingsnis 5

Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle Žingsnis 5
Ant pyragaičių užtepkite kremo ir ant viršaus išdėliokite vaisių gabalėlius.

Žingsnis 6

Šokoladinis pyragas su apelsinais ir grietinėle Žingsnis 6
Vaisius užpilkite želė ir atšaldykite pyragą. Norėdami pagaminti želė, mirkykite želatiną 50 ml vandens, kol išbrinks. Įpilkite apelsinų sulčių ir užvirinkite, tada atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos