Šokoladinis pyragas su riešutais mikrobangų krosnelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šokoladinis pyragas su riešutais mikrobangų krosnelėje

Mikrobangų krosnelėje kepamas pyragas yra greičiausias pyragas, kurį gali pagaminti kiekviena šeimininkė. Šis variantas puikiai tinka, jei skubiai reikia sukurti šventinę atmosferą arba pasitikti svečius su kažkuo saldžiu, bet nėra laiko. Torto plutos mirkyti visai nebūtina, o kremas gali būti koks tik norite, viskas pagal jūsų skonį. Šiame recepte torto plutelės yra šokoladinės, perteptos šokoladiniu kremu, o papuošimui panaudoti žemės riešutai. Toks produktų derinys suteikia tortui sodrų šokolado skonį ir švelnią, minkštą tekstūrą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
400 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladinis pyragas su riešutais mikrobangų krosnelėje Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, augalinį aliejų ir cukrų. Plakite iki vientisos masės. Suberkite kakavą ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Šokoladinis pyragas su riešutais mikrobangų krosnelėje Žingsnis 2
Į tą patį dubenį supilkite miltus, suberkite vanilę, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Jei reikia ir įmanoma, naudokite mikserį.

Žingsnis 3

Šokoladinis pyragas su riešutais mikrobangų krosnelėje Žingsnis 3
Torto formą ištepkite sviestu, supilkite į ją tešlą ir įdėkite į 900 W mikrobangų krosnelę. Kepkite 4-5 minutes. Palikite pyragą mikrobangų krosnelėje 5 minutes, tada išimkite ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 4

Šokoladinis pyragas su riešutais mikrobangų krosnelėje Žingsnis 4
Atvėsusį pyragą perpjaukite į tris dalis ir kiekvieną aptepkite ištirpintu šokoladu. Pyrago viršų apibarstykite žemės riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos