Šokoladinis sūrio pyragas su brendžiu ir kapučino pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šokoladinis sūrio pyragas su brendžiu ir kapučino

Greitų desertų patiekalas - sūrio pyragas iš šokoladinių sausainių, varškės. Aromatams naudojamas brendis, vanilinas, šokoladas, sausas kapučino kavos gėrimas. Tačiau nuo to jis vis tiek nėra prastesnio skonio, puikiai gali pasitarnauti kaip sotus užkandis arba prie rytinio kavos puodelio. Konjakas ir kapučino jam suteikia ypatingų skonio natų, kurios taps puikia intriga tiems, kurie vaišinasi tokiu paslaptingu desertu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladinis sūrio pyragas su brendžiu ir kapučino Žingsnis 1
Sausainius sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Sudėkite ištirpintą sviestą. Mišiniu ištepkite pergamentu išklotos formos dugną ir šonus.

Žingsnis 2

Šokoladinis sūrio pyragas su brendžiu ir kapučino Žingsnis 2
Įdarui varškę sumaišykite su kiaušiniais, vanile, cukrumi ir miltais. Išplakite mikseriu. Šokolado ir kavos užpildui ištirpinkite šokoladą, supilkite brendį ir kapučino. Atskirkite 2/3 varškės masės ir įmaišykite į ją įdarą.

Žingsnis 3

Šokoladinis sūrio pyragas su brendžiu ir kapučino Žingsnis 3
Šaukštu užtepkite šokolado ir išrūgų mišinio ant sausainių plutos. Ant viršaus uždėkite baltąjį. Sūrelių pyragą siųskite į orkaitę 60 minučių ir kepkite 160 laipsnių temperatūroje. Leiskite jam visiškai atvėsti, tada išimkite iš formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos