Publikavimo data: 2024-06-09
Šokoladinis sūrio pyragas su brendžiu ir kapučino
Greitų desertų patiekalas - sūrio pyragas iš šokoladinių sausainių, varškės. Aromatams naudojamas brendis, vanilinas, šokoladas, sausas kapučino kavos gėrimas. Tačiau nuo to jis vis tiek nėra prastesnio skonio, puikiai gali pasitarnauti kaip sotus užkandis arba prie rytinio kavos puodelio. Konjakas ir kapučino jam suteikia ypatingų skonio natų, kurios taps puikia intriga tiems, kurie vaišinasi tokiu paslaptingu desertu.
Žingsnis 1
Sausainius sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Sudėkite ištirpintą sviestą. Mišiniu ištepkite pergamentu išklotos formos dugną ir šonus.
Žingsnis 2
Įdarui varškę sumaišykite su kiaušiniais, vanile, cukrumi ir miltais. Išplakite mikseriu. Šokolado ir kavos užpildui ištirpinkite šokoladą, supilkite brendį ir kapučino. Atskirkite 2/3 varškės masės ir įmaišykite į ją įdarą.
Žingsnis 3
Šaukštu užtepkite šokolado ir išrūgų mišinio ant sausainių plutos. Ant viršaus uždėkite baltąjį. Sūrelių pyragą siųskite į orkaitę 60 minučių ir kepkite 160 laipsnių temperatūroje. Leiskite jam visiškai atvėsti, tada išimkite iš formos.
Kategorijos