Šokolado fondiu multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Šokolado fondiu multicooker įrenginyje

Fondiu - tai šveicariškas patiekalas, kurio metu ištirpinamas kietas produktas. Iš pradžių buvo tirpinamas sūris ir į jį merkiama duona arba bulvės. Tačiau šiais laikais šis patiekalas tapo gardžiu desertu, kuriame dažnai naudojamas šokoladas ir į kurį dažniausiai mirkomi vaisiai ir sausainiai. Gamindami daugiaryžyje sutaupysite laiko ir nereikalausite ypatingų kulinarinių įgūdžių, tačiau rezultatas maloniai nustebins švelnia tekstūra ir šokolado skoniu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
372 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokolado fondiu multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Šokolado plyteles padalykite į proporcingus gabalėlius. Geriau naudoti šaltu vandeniu sudrėkintą peilį, nes dalijant rankomis maži kartaus šokolado gabalėliai gali sutrupėti.

Žingsnis 2

Šokolado fondiu multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į įkaitintą multicookerio indą ir tolygiai paskirstykite šokoladą. Gaminimo metu laikykite uždengtą dangtį ir nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Po 10 minučių išjunkite multicookerį ir energingai išmaišykite mišinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos