Publikavimo data: 2024-06-23
Šokolado fondiu multicooker įrenginyje
Fondiu - tai šveicariškas patiekalas, kurio metu ištirpinamas kietas produktas. Iš pradžių buvo tirpinamas sūris ir į jį merkiama duona arba bulvės. Tačiau šiais laikais šis patiekalas tapo gardžiu desertu, kuriame dažnai naudojamas šokoladas ir į kurį dažniausiai mirkomi vaisiai ir sausainiai. Gamindami daugiaryžyje sutaupysite laiko ir nereikalausite ypatingų kulinarinių įgūdžių, tačiau rezultatas maloniai nustebins švelnia tekstūra ir šokolado skoniu.
Žingsnis 1
Šokolado plyteles padalykite į proporcingus gabalėlius. Geriau naudoti šaltu vandeniu sudrėkintą peilį, nes dalijant rankomis maži kartaus šokolado gabalėliai gali sutrupėti.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į įkaitintą multicookerio indą ir tolygiai paskirstykite šokoladą. Gaminimo metu laikykite uždengtą dangtį ir nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Po 10 minučių išjunkite multicookerį ir energingai išmaišykite mišinį.
Kategorijos