Publikavimo data: 2024-04-01
Šokolado ir grietinėlės glajus
Konditerijos pasaulyje yra keletas klasikinių pyragų, kurie yra būtini gaminant tinkamai paruoštą šokolado ir grietinėlės glajų. Pavyzdžiui, austriškas "Sacher" arba Prahos tortas. Norint išgauti tinkamą glajų, būtina naudoti karčiąjį šokoladą su kuo didesniu kakavos pupelių kiekiu.
Žingsnis 1
Paruoškite šokolado ir grietinėlės glajų pagal receptą. Paimkite puodą storu dugnu. Į jį supilkite grietinėlę. Pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite. Į grietinėlę sudėkite juodąjį šokoladą ir gerai išmaišykite, kol ištirps.
Žingsnis 2
Į karštą mišinį įmaišykite sviestą ir išplakite iki vientisos masės.
Kategorijos