Šokolado ir grietinėlės glajus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Šokolado ir grietinėlės glajus

Konditerijos pasaulyje yra keletas klasikinių pyragų, kurie yra būtini gaminant tinkamai paruoštą šokolado ir grietinėlės glajų. Pavyzdžiui, austriškas "Sacher" arba Prahos tortas. Norint išgauti tinkamą glajų, būtina naudoti karčiąjį šokoladą su kuo didesniu kakavos pupelių kiekiu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
506 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
41 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokolado ir grietinėlės glajus Žingsnis 1
Paruoškite šokolado ir grietinėlės glajų pagal receptą. Paimkite puodą storu dugnu. Į jį supilkite grietinėlę. Pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite. Į grietinėlę sudėkite juodąjį šokoladą ir gerai išmaišykite, kol ištirps.

Žingsnis 2

Šokolado ir grietinėlės glajus Žingsnis 2
Į karštą mišinį įmaišykite sviestą ir išplakite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos