Šokolado ir medaus ryžių granola pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Šokolado ir medaus ryžių granola

Šios granolos pavadinimas kalba pats už save. Medaus, šokolado, ryžių dribsnių, riešutų ir prieskonių derinys - tai didžiausias skonio sprogimas. Jai paruošti nereikia daug laiko, o didžiąją jo dalį praleidžiame orkaitėje. Visa kita vyksta greitai, o gaunasi neįtikėtinai skanu. Labai soti alternatyva parduotuvėje pirktiems batonėliams.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
432 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Šokolado ir medaus ryžių granola Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių pagal Celsijų. Susmulkinkite anakardžius, migdolus ir šokoladą gabalėliais. Viename iš dubenėlių sumaišykite visus sausus ingredientus.

Žingsnis 2

Šokolado ir medaus ryžių granola Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite medų ir kokosų aliejų. Supilkite į riešutų mišinį ir gerai išmaišykite. Paruoštą granolą perkelkite į kepimo formą. Dėkite į orkaitę 15 minučių ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, vyšnių sezonas, medaus sezonas, riešutų sezonas, jūsų receptai, granola ir musli, namų receptai, receptų knyga, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos