Publikavimo data: 2024-05-25
Šokolado ir medaus ryžių granola
Šios granolos pavadinimas kalba pats už save. Medaus, šokolado, ryžių dribsnių, riešutų ir prieskonių derinys - tai didžiausias skonio sprogimas. Jai paruošti nereikia daug laiko, o didžiąją jo dalį praleidžiame orkaitėje. Visa kita vyksta greitai, o gaunasi neįtikėtinai skanu. Labai soti alternatyva parduotuvėje pirktiems batonėliams.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių pagal Celsijų. Susmulkinkite anakardžius, migdolus ir šokoladą gabalėliais. Viename iš dubenėlių sumaišykite visus sausus ingredientus.
Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite medų ir kokosų aliejų. Supilkite į riešutų mišinį ir gerai išmaišykite. Paruoštą granolą perkelkite į kepimo formą. Dėkite į orkaitę 15 minučių ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos