Publikavimo data: 2024-05-25
Šokoladu glazūruoti šventiniai keksiukai (keksiukai)
Gausų ir gražų vaikų vakarėlių skanėstą gana lengva paruošti patiems. Visame pasaulyje populiarius keksiukus gana lengva paruošti. Svarbiausia pasirinkti patikrintas mieles, dėl kurių tešla tikrai gerai pakils. Nepaisant viso šio deserto kaloringumo, jį tikrai verta gaminti.
Žingsnis 1
Sumaišykite gautą tešlą, palaipsniui įmaišydami miltus. Tešlą 20 minučių uždenkite maistine plėvele arba rankšluosčiu, kad ji padidėtų. Priklausomai nuo mielių rūšies, tai gali užtrukti ilgiau.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą rankomis arba mikseriu, tada paruoškite darbinį paviršių, paimkite tešlos gabalėlį, iškočiokite jį, specialia forma arba paprasta stikline padarykite apskritimus. Naudodami mažesnę stiklinę arba formą, iš vidurio išpjaukite mažus apskritimus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją aliejų, o kai jis įkais, sudėkite keptuvėje kepamus koldūnus. Kepkite ant mažos ugnies, kol taps auksinės spalvos. Paruoštus koldūnus palikite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų riebalų perteklius.
Žingsnis 4
Nedideliame dubenėlyje pašildykite grietinėlę, įdėkite kelis gabalėlius šokolado, išmaišykite, kol ištirps, ir supilkite ant grietinėlės. Ant viršaus pabarstykite papuošimą.
Kategorijos